Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på 8618 1102 eller send en e-mail

Mediation og konfliktløsning

Har I problemer i jeres parforhold eller ægteskab er mediation en frivillig måde at løse konflikten på.

Jeg er certificeret mediator og medlem af Danske Mediatoradvokater, og jeg kan således bistå jer med at løse jeres uoverensstemmelser igennem dialog.

Jeg hjælper jer med, at undersøge og overveje de forhold, som er væsentlige for netop jeres situation. I vil få mulighed for at drøfte problemerne på en måde, der er velegnet til at nå frem til løsninger, der tilgodeser begge parter.

Jeg skaber fortrolige og trygge rammer for jer, og søger at finde frem til mindelige og hensigtsmæssige løsninger igennem et mediationsforløb. Sammen med det juridiske overblik kan jeg bistå jer med at afklare, hvorvidt uoverensstemmelsen kan løses og via dialog hjælpe jer med at finde en løsning på jeres konflikt.

Du kan læse mere om fordelene ved at vælge mediation og retsmægling på henholdsvis mediator advokaters hjemmeside: www.mediatoradvokater.dk og på domstolenes hjemmeside under retsmægling: www.domstol.dk.

Du/I er naturligvis også meget velkomne til at kontakte mig på telefon 8618 1102 for at høre mere om hvorledes jeg, som jeres mediator, kan være med til at løse jeres sag!

 

Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.