Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på 8618 1102 eller send en e-mail

Tvangsanbringelse

Hvad indebærer en tvangsanbringelse? Hvad er dine rettigheder som forælder til et anbragt barn? Hvor kan dit barn blive anbragt? Samvær med dit anbragte barn Frivillig anbringelse Hjemgivelse af dit barn

Jeg har mere end 11 års erfaring med sagsbehandlingen i anbringelsessager, hvor kommunen vil anbringe et barn og vil derfor kunne hjælpe dig med specialist viden på området. Desværre oplever jeg ofte fejl i behandlingen af sager om anbragte børn og unge, og du har derfor god grund til at benytte en advokat i disse sager, idet en tvangsanbringelse af dit barn måske vil kunne undgås på grund af en fejl fra kommunen.

Når vi i KROMANN advokatfirma modtager en henvendelse med ønsket om hjælp til en sag vedrørende en tvangsanbringelse, indkalder vi altid til et møde for at høre din oplevelse af kommunens sagsbehandling, ligesom vi gennemgår de rettigheder, I har som forældre til barnet.

Vi gennemgår materialet fra kommunen og sikrer dig i det hele taget, at de bedste argumenter kommer frem i sagen, når vi forelægger den for Børn og Unge-udvalget i kommunen, som jo er den instans, der afgør om dit barn skal anbringes.

Jeg har møderet for byret, landsret og Højesteret og vil derfor kunne føre din sag helt til tops i systemet ifald du måtte ønske dette.

Er dit barn over 12 år, har denne tillige ret til sin egen advokat under tvangsfjernelsessagen, til hvilket jeg også står til rådighed.

Ifølge den sociale servicelov er advokatbistanden gratis for dig og for børn og unge, der er fyldt 12 år, hvis sagen drejer sig om tvangsanbringelse af dit barn.

Klik videre i menuen til venstre og bliv klogere på din retsstilling i sagen om tvangsanbringelse af dine børn.

Jeg står altid klar til at hjælpe dig og jo før jeg bliver en del af processen, desto bedre er jeg i stand til at hjælpe dig, hvorfor jeg anbefaler, at du kontakter mig så tidligt i forløbet som muligt på telefon 8618 1102.

 

Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.