Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på 8618 1102 eller send en e-mail

Hjemgivelse af dit barn

Hvad indebærer en tvangsanbringelse? Hvad er dine rettigheder som forælder til et anbragt barn? Hvor kan dit barn blive anbragt? Samvær med dit anbragte barn Frivillig anbringelse Hjemgivelse af dit barn

Hvis der sker noget nyt I din sag, kan du ansøge om hjemgivelse, selvom det er før udløbet af den frist, som kommunen har fastsat. Du behøver derfor ikke vente til genbehandlingsfristens udløb. Det er dog et krav, at der er ændrede forhold eller nye omstændigheder, der gør, at kommunen skal genoverveje anbringelsen.

I har ret til at få behandlet ansøgningen ved kommunen. Enten kan kommunen give dig lov til at flytte hjem igen eller lægge en plan for, hvornår og hvordan du kan komme hjem. De kan også sende jeres anmodning til Børn og Unge-udvalget, som så kigger på den.

Sagen skal være færdigbehandlet og må ikke køre ved Ankestyrelsen eller i retten.

Som din advokat hjælper jeg gerne med kontakten til kommunen. Nogle gange er det svært at få kommunen til at forholde sig til din anmodning om at flytte hjem. Men du har ret til at få sagen taget op, og jeg kan hjælpe dig med at trænge igennem.

Selvom du gerne vil flytte hjem, kan det godt være lidt svært at få det hele til at fungere efter en periode væk fra hinanden. Der er dog flere muligheder for at få hjælp, som kan hjælpe jer bedst gennem forandringerne. 

I kan:

  • få støtte til dig eller dine forældre

  • få hjælp til at inddrage jeres familie og venner

  • få hjælp til at inddrage skole og daginstitution

  • få hjælp til at fastholde kontakten mellem dig og det sted, du har været anbragt

Ring til mig på telefon 8618 1102 eller send en mail på mk@advokatkromann.dk.

Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.