Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

Tvangsadoption

En tvangsadoption indebærer at et barn bortadopteres til en anden familie uden forældrenes samtykke. En tvangsadoption er den mest indgribende foranstaltning, som kommunen kan træffe overfor en familie. Da tvangsadoptionen er så indgribende et middel, er det vigtigt at alle andre muligheder er udtømte, før beslutningen om tvangsadoption foretages.

KROMANN advokatfirma har mange års erfaring med sager om tvangsfjernelse af børn, og vi står klar til at gøre alt i vores magt for at hindre en tvangsadoption af dit barn.

En tvangsadoption skal altid være til barnets bedste. Tvangsadoptionen vil alene anses som en mulighed i de situationer, hvor kommunen vurderer at forældrene varigt vil være ude af stand til at tage sig af barnet. Tiltaget kan således iværksættes i de situationer, hvor barnet ellers vil have være anbragt udenfor hjemmet i lange perioder.

Den endelige beslutning om tvangsadoption træffes af ankestyrelsen på baggrund af indstilling fra børne- og ungeudvalget.

GRATIS ADVOKATHJÆLP

Under sagens behandling ved børne- og ungeudvalget samt ved Ankestyrelsen har du ret til advokatbistand. Du har altid ret til selv at vælge advokat.

KROMANN advokatfirmas bistand i disse sager er gratis, da kommunen dækker advokatens salær i alle sager om tvangsanbringelse af børn.

Hvis kommunen har iværksat en indstilling til tvangsadoption af dit barn, bør du kontakte en advokat hurtigst muligt. Hos KROMANN advokatfirma har vi mange års erfaring med sager om tvangsfjernelse af børn. Vi kan bistå dig under sagens behandling i børne- og ungeudvalget samt ved Ankestyrelsen. Jo hurtigere vi kommer med i processen, desto bedre er vi i stand til at hjælpe dig, hvorfor vi anbefaler at du kontakter os så tidligt i forløbet som muligt.

KONTAKT OS I DAG

Hvis du står overfor en potentiel tvangsadoption, kan du ringe til os i dag på tlf. 8618 1102 eller på mail kontakt@advokatkromann.dk

Du kan læse mere om relaterede emner på siderne nedenfor

Tvangsfjernelse af børn

Hvis dit barn skal undgå anbringelse, er det særligt vigtigt med en dygtig advokat ved din side

Se mere

Anbringelse med og uden samtykke

Uanset om dit barn skal frivilligt eller tvangsmæssigt anbringes, kan vi bistå dig i sagen.

Se mere

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater