Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

Om KROMANN advokatfirma

KROMANN advokatfirma er et mellemstort advokatfirma etableret i 2006 med møderet for Højesteret og kontorer i 3 etager i hjertet af Aarhus midtby. Firmaet er oprindeligt etableret af advokat Monica Kromann, men består i dag af flere advokater og ansatte advokatfuldmægtige.  

Vi har juridiske specialister inden for både privatret og erhvervsret. Du kan læse mere herom på forsiden og klikke dig ind på lige netop de specialer du eller din virksomhed måtte have behov for juridisk bistand til. 

Vi fører sager ved domstolene over hele landet og kan derfor hjælpe dig uanset hvor i landet du bor, og med møderet for Højesteret kan vi føre din sag hele vejen igennem retssystemet. 

KROMANN advokatfirma udmærker sig ved et højt fagligt niveau samtidig med at vi i øjenhøjde arbejder hårdt for vores klienters interesser. Vi har kun et mål for øje og det er at gøre alt vi kan for at tjene vores klienters interesser og sag på bedst mulig vis, så vores klienter opnår det ønskede resultat. Som klient hos KROMANN advokatfirma er du sikret den mest optimale løsning af din private sag eller din virksomheds juridiske problemer, fordi enhver sag bliver behandlet af den eller de jurister, der er bedst kvalificeret inden for det relevante retsområde. 

KROMANN advokatfirma er kendt for igennem mere end 10 år,  at have haft en juridisk brevkasse i flere medier, hvor vores advokater ugentligt har besvaret læsernes spørgsmål om juridiske forhold. Du kan hver uge følge med i disse indlæg under fanen "brevkasse" og på KROMANN advokatfirmas Facebookside og på LinkedIn

Advokaterne hos KROMANN advokatfirma er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Du kan læse mere på Advokatsamfundets hjemmeside www.advokatsamfundet.dk

 

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater