Cookie indstillinger
Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

skab din karriere hos KROMANN advokatfirma

Her kan du se de ledige stillinger vi pt. har hos KROMANN advokatfirma. Vi ser frem til at modtage din motiverede og begrundede ansøgning vedlagt dine eksamensresultater. 

Vi anser alle medarbejdere som talenter, uanset stilling. Vi har et ønske om at tiltrække de dygtigste talenter, uanset om det er studerende, sekretærer,  advokatfuldmægtige eller advokater og vi sætter en ære i at matche ambitioner og personlig og faglig udvikling.  Vi arbejder dagligt på optimale rammer for, at alle medarbejdere trives, udvikler sig og har et spændende arbejdsliv. 

Hos KROMANN advokatfirma sætter vi pris på fællesskabet og et godt arbejdsmiljø, hvor vi alle bidrager til at såvel vores klienter som medarbejdere trives i en travl hverdag.

Vi ligger stillingsopslag op på vores Facebook side og Linkedin – følg med der!

Hvis ikke der er en ledig stilling er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontakt@advokatkromann.dk eller ringe til os på 8618 1102 og få en snak om dine muligheder for en karriere hos KROMANN advokatfirma.

 

Ledige stillinger hos KROMANN advokatfirma:

Advokat til KROMANN advokatfirma

Virksomhedsprofil

KROMANN advokatfirma er et veletableret og lokalforankret advokatfirma beliggende i centrum af Aarhus. 

Firmaet er specialiseret i at yde juridisk rådgivning indenfor bl.a. familieret, arveret, erstatningsret, dødsbobehandling og strafferet. 

Der søges en forretningsorienteret advokat, eventuelt med møderet for Landsret, som vil være med til at styrke vores team og bidrage til udvikling af yderligere forretningsområder. Vi er et ambitiøst advokatkontor, der har et ønske om vækst, og som sætter en ære i høj faglighed og ordentlighed.

Som advokat hos KROMANN advokatfirma vil du blive en del af et engageret team, med ansvar for egne sager, og med fokus på at levere en høj faglig kvalitet og service i forhold til firmaets klienter. 

Din profil

Vi har brug for en advokat med lyst til at arbejde med ovennævnte fagområder og med eventuel erfaring inden for et eller flere supplerende fagområder.  Det vigtigste er, at du som person er løsningsorienteret og forstår at kombinere dine faglige kompetencer med en høj grad af forretningsforståelse samt at du er villig til at sætte dig ind i eventuelt nye fagområder. 

Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft, er troværdig og er god til at kommunikere internt og eksternt både skriftligt og mundtligt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, driftssikkert og med en struktureret tilgang til opgaverne. Ligeledes er det vigtigt, at du har forståelse for service og er villig til at gå det ekstra stykke, det kræver for at følge opgaven til dørs og dermed hjælpe klienter og kollegaer i arbejdet med sagerne.  

Herudover vil du have størst succes i stillingen, hvis du: 

  • har en positiv, fleksibel og åben tilgang til opgaverne og motiveres af høj kvalitet, engagement og ansvar, 

  • har forståelse for den kommercielle del af det at drive en advokatforretning, gerne med erfaring med UNIK Advosys og timesagsregistrering, 

  • har blik for detaljer og deadlines, samt trives i et til tider travlt miljø, 

  • kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne sager, 

  • har gode samarbejdsevner, og formår at knytte positive forbindelser til klienter og firmaets øvrige medarbejdere, 

  • er løsningsorienteret,

  • befinder dig godt i et udadvendt miljø, 

  • trives i et arbejde med en flad ledelsesstruktur og frihed under ansvar. 

Advokatfirmaet tilbyder: 

En fuldtidsstilling i et inspirerende arbejdsmiljø med gode arbejdsvilkår,  gode kollegaer og en uformel omgangstone med fokus på respektfuldt samarbejde i det daglige arbejde.

Mulighed for at arbejde selvstændigt og samtidig få faglig sparring og dermed mulighed for at udvikle dine juridiske færdigheder gennem spændende (rets) sager.

Vi sætter desuden pris på en fornuftig balance mellem privat- og arbejdsliv. 

Din ansøgning:

Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning, dit CV, eksamensbevis og eventuelle referencer, som sendes til indehaver advokat Kromann på mk@advokatkromann.dk, mærk ansøgningen ”ADVOKAT”.

Indsendte ansøgninger anses som udtryk for samtykke til, at vi må behandle de oplysninger, som ansøgningen indeholder, naturligvis fortroligt.

 

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Hør mere om dine muligheder for en karriere hos KROMANN advokatfirma

RING 8618 1102
eller mail
kontakt@advokatkromann.dk
Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater