Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på 8618 1102 eller send en e-mail

Klienterne siger

Jeg lægger vægt på at høre mine klienters mening om KROMANN advokatfirmas rådgivning, for det giver mine ansatte og jeg mulighed for at blive endnu bedre i forhold til at yde den bedst mulige rådgivning til gavn og glæde for vores klienter.

Her på siden kan du læse om tidligere klienters erfaring med KROMANN advokatfirmas rådgivning.

 • januar 2022

  Lærke

  Bopælssag i byretten og landsretten

  Monica har repræsenteret mig i min bopælssag i både byretten og landsretten. Jeg har følt mig godt klædt på begge gange og har været helt tryg i hende måde at få de forskellige emner kædet sammen på den bedste måde. Hun har taget sig tid til akutte situationer og bistået mig med rådgivning hele vejen igennem mit forløb. Jeg er meget taknemmelig for den service jeg har fået og kan kun give mine varmeste anbefalinger.
  Tusinde tak til Monica og hele hendes venlige og kompetente team.

 • december 2021

  Susanne Reinholdt

  Jeg har i Monica Kromann haft en...

  Jeg har I Monica Kromann haft en særdeles professionel, kompetent og yderst indlevende støtte i min bodelings samt samværssag.
  Til mægling i Familieretshuset tog Monica den fulde styring på en meget professionel måde.
  Vi undgik skifteretten da Monica telefonisk mæglede en vilkårforhandling med modpartens advokat.👍
  Ydermere er det et positivt samt imødekommende sekretariat der altid besvarer venligt og kompetent når man ringer for at få råd og vejledning.
  I det nye år skal Monica Kromann repræsentere mig i Familieretten - det ser jeg meget frem til.
  Mine bedste og varmeste anbefalinger herfra.

 • december 2021

  Bo Hjortshøj Nielsen

  I 2018 mistede jeg forældremyndigheden...

  I 2018 mistede jeg forældremyndigheden over begge mine børn da min eks på daværende tidspunkt, havde en meget bedre advokat end jeg.
  Jeg ankede dommen til Landsretten og kontaktede herefter Monica Kromann.
  Monica beviste i Landsretten, på en yderst professionel og kompetent måde, at jeg er min forældremyndighed værdig og jeg fik min forældremyndighed igen.
  Jeg har endnu engang taget kontakt til Monica da der igen er forældrefremmedgørelse fra moderens side.
  Vores sag er endt i Familieretten og jeg har den største tiltro til, at Monica endnu engang, på bedste og mest kompetente vis, kan vinde sagen.
  Mine bedste anbefalinger herfra til Advokat Kromann samt sekretariatet.

 • oktober 2021

  Max Søndergaard

  Verdensklasse

  Jeg har idag igen haft fornøjelsen af at have Monica Kromann som min advokat i en sag om overvåget samvær med min søn. Vi havde ikke de bedste odds for at få succes da vi var oppe "imod" både kommune og mor (exkone) til vores søn. Mit samarbejde med Monica Kromann op til sagen, har været over alt forventning fra min side. Der er blevet taget rigtig godt hånd om mig på alle måder, både fra advokat men også fra firmaet i helhed. Idag gik det heldigvis min vej med udfaldet af sagen pga en sublim fremlægning af min sag. Havde udfaldet gået imod mig og mit ønske, vil jeg stadig ikke kunne sætte en finger på noget som helst som kunne være gjort anderledes. Det kunne kort fortalt ikke været leveret bedre fra min advokat end det gjorde idag. Jeg takker mange mange gange for indsatsen, og skulle jeg havne i noget lign en dag, så er der INGEN tvivl om hvor jeg vil henvende mig for at få advokatbistand. Ved Advokat Kromann.....

 • februar 2021

  Mette Sobleraj

  Kære Monica Kromann

  Jeg ledte efter en advokat med ben i næsen og en der samtidig kunne skabe ro omkring mig, da jeg var havnet i hårdknude situation at jeg været så uheldig at få anbefalet en advokat som jeg havde en dårlig mave fornemmelse over og jeg fik hele tiden at vide der var styr på tingene, men jeg var ikke tryg ved hende og hun havde heller aldrig tid til mig og da det handlede om forældremyndigheden over min søn på 3 år følte jeg at jeg måtte finde en ny advokat, da jeg selv skulle finde ud af datoen allerede var fastsat i retten og jeg havde intet hørt fra min tidligere advokat, selvom hun havde vidst det i 3 uger. Der var 25 dage til jeg skulle i retten og jeg valgt at ringe til min tidligere advokat Mai Armstrong i København for at hører om hun kunne tage sagen eller om hun kunne anbefale en god advokat i Århus og her blev jeg anbefalet Advokat Monica Kromann og jeg ringede til hende og jeg var så heldig at hun sagde ja til at hjælpe mig og de ting som min tidligere advokat skulle have styr på, viste det sig at hun slet ikke havde indhentet oplysninger fra politiet eller lavet et processkrift.
  Jeg ringede en mandag til Monica og var til møde tirsdag og torsdag var Monica allerede færdig med processkriftet. Så på 4 dage har Monica styr på tingene, hvor den anden intet havde lavet klar, selvom hun kendte til sagen siden sommeren 2019. Ligeledes stor tak til hendes team for der var god stemning i røret og hjælp til mine spørgsmål, hver gang jeg måtte ringe til dem. Jeg er så lykkelig for Monica tog min sag og at jeg lyttede til min mave fornemmelse for jeg vandt den fulde forældremyndighed. Selvom Monica sagde det var min egen indsats. Jeg kan kun varmt anbefale Monica Kromann og et stort kærligt og varmt tak fra min søn og jeg ❤️

 • september 2020

  Maria Kaarsgaard

  Til fremtidige brugere af advokat...

  Hele min sag om fuld forældremyndighed og bopæl over min søn, varede mange mange måneder og imens var Monica hjertevarm, god til at trøste og en stærk kraft midt i en meget hård kamp.

  Jeg vandt første gang, han ankede og jeg vandt igen...
  Det kunne jeg ikke ha gjort med en anden advokat...
  Hun er altid forberedt, menneskelig og meget ærlig og gør ikke kun sit job... Hun og de skønne advokat sekretære der er firmaet udadtil, gør altid lige lidt Xtra...

  Jeg er ydmyg meget taknemmelig for alt deres hjælp...
  Både før retssag, imens og bagefter..

  Mangler du en advokat som dét jeg lige har beskrevet, skal du klart vælge Monica....

  Dygtig og hjertevarm menneske

 • august 2020

  Joye Jensen

  Yderst proffessionel Advokat

  Jeg har brugt Advokat Monica Kromann 2 gange gennem de sidste 4 år, i sager om Bopæl, Samvær & Forældremyndighed.
  Begge gange er jeg blevet mødt af Advokat Monica og hendes team på en yderst professionel måde.
  Jeg har altid oplevet hurtig tilbagemelding på mine (mange!) spørgsmål- ofte samme dag. Der har altid været tid til råd & vejledning og jeg har følt mig hørt igennem hele forløbet.
  Monica har mange års erfaring indenfor familieretslige sager, hvilket er tydeligt når hun fremlægger relevant lovgivning i sagen.

  Advokat Monica Kromann har ført min sag ved byretten og ligeledes udfærdiget materiale til brug ved Familieretshuset. Alt til UG.

  Ved processkrift/sagsfremstilling i retten har Monica været yderst proffessionel, oprigtig engageret, rolig, empatisk, faglig kompetent og ikke mindst har hun haft fokus på det, som det hele handler om i familieretslige sager:
  Barnets perspektiv!

  De varmeste anbefalinger herfra

 • august 2020

  Umm Musāab

  Stor tak til Monica og hendes team

  Har været igennem en meget følsom sag. Har hele vejen igennem følt mig i kyndige hænder. Monica og hendes team har stået til rådighed både ved telefon og mail og ingen spørgsmål har været for dumme. Monica er yderst professionel, skarp og dygtig både før retten og i retten. Og vigtigst af alt har jeg følt mig hørt, forstået og professionelt vejledt.
  Kan på det varmeste anbefale Advokat Kromann i familieretslige sager og vil bestemt bruge hende igen i hvilken som helst sag hvis det skulle blive nødvendigt.

 • februar 2020

  Lars

  KÆMPE KÆMPE ros til Monica Kromann

  Efter at have haft Monica Kromann som min advokat i mere end 2,5 år og har været igennem både statamtet og 4 retssager, både by og landsret, hvor vi til sidst vandt bopælen på mine børn. Og en langtrukket bodeling inklusiv skifteretten kan jeg kun sige godt om Monica Kromann og hendes medarbejder. Monica Kromann har forbået at få sagen drejet over på hvad der virkeligt betyder noget i børnesager, nemlig børnene. I det danske retssystem som mand i børne sagen er man allerede bagud på point inden man starter. Monica Kromann har aldrig lagt skjul på at det ville blive en nem sag og vinde. Så jeg føler ikke at det "bare" var endnu en sag for en advokat. Jeg har men lyttet til hendes råd og erfaring og mener virkeligt at hun er utrolig kompetent advokat.
  Både hendes medarbejde og Kromann selv har altid vendt MEGET hurtigt tilbage på alle henvendelser vedrørende sagerene.
  Så den største ros her fra

 • december 2019

  Mejken

  Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Monica Kromann. Hun er yderst professionel, velforberedt, empatisk og har hjertet på rette sted. Der er altid tid til en snak og drøftelse af ens bekymringer, hun er sød til at forklare og sætte en grundigt ind i den jura som for mit vedkommende var en by i Rusland.
  Jeg vil til enhver tid benytte hende igen og står du med en stor opgave er hun helt sikkert den rette

 • november 2019

  Karin Ladefoged

  Hun er en af de bedste

  Advokat Monica Kromman får mine bedste anbefalinger.
  Jeg kender hende som en yderst professionel, saglig og kompetent advokat.
  Hendes engagement i mine udfordringer er ægte og hun fremtræder altid velforberedt. Hos hende er man i kyndige og gode hænder.
  Monica er en af de bedste.
  Karin Ladefoged /Områdeleder.

 • oktober 2019

  Mia Trampedach Espensen

  Hjælpen vi ikke kunne have været foruden

  Min kæreste og jeg har været igennem det kryptiske system der kaldes familieretten.
  Her er mange regler og frustrationer, vi besluttede os for at hyre en advokat, og blev anbefalet Monika Kromann. Vi fik kompetent hjælp fra starten af, og følte os i rigtig sikre hænder, vi har kunne ringe til hende ang. spørgsmål og frustrationer og følt at vi er blevet rådet til den bedste løsning for os og vores familie. Hun er utrolig dygtig og kompetent, og talt vores sag, hele vejen igennem, hun er en benhård advokat som har styr på sit fag. Monika har været en fantastisk hjælp for os, og hvis vi skulle stå i den svære situation igen at vi havde brug for en advokat, ville vi uden tvivl benytte os af Monika igen.
  Vi har været meget taknemmelige for den hjælp vi har fået og vil helt sikker give de bedste anbefalinger herfra.

 • maj 2019

  Jimmy Nielsen

  Kan kun anbefale Monica

  For nogle år siden brugte jeg Monica i en periode på næsten 2 år i forbindelse med en forældremyndighedsag, hvor jeg søgte om den fulde forældremyndighed.
  Det var en periode i mit liv hvor sagen fyldte alt i mit liv, da jeg pludselig var blevet fuldtidsfar.
  I hele perioden oplevede jeg Monica som meget kompetent og professionel, men udover det oplevede jeg også, at der blev taget tid til at tale med mig uanset om det var mandag eller lørdag.
  Jeg har efter forældremyndighedsagen til tider søgt Monicas råd og vejledning i blandt arvesag samt testamente, hvor jeg altid bliver taget godt imod og der bliver taget tid til få snakket sagerne igennem på kontoret eller i telefonen.
  Jeg kan kun på det varmeste anbefale Monica som advokat.

 • maj 2019

  Peter B Pedersen

  Har kun positive ting at sige om Monica

  Har kun positive ting at sige om Monica. Har haft hende som advokat igennem de seneste 18 mdr., både i byretten og landsretten.
  Hun vendte hurtigt tilbage på mine henvendelser og holdt mig altid opdateret.
  Hun er altid velforberedt og har styr på detaljerne i sagen, både til møder på kontoret og i retten.

 • maj 2019

  Thomas Nedergaard-Pedersen

  Har brugt Monica, igennem næsten 2 år, i forbindelse med min sag om samvær/bopæl. Har været meget tilfreds. Monica har altid reageret hurtigt på mine henvendelser, og har opført sig yderst professionelt. Hun har ikke på noget tidspunkt gjort forsøg på at der skulle bruges ufine kneb, for at fremme min sag - men har som jeg har ønsket, altid haft mit barns tarv for øje - og samtidig formået at få rettet statsforvaltningen og domstolens øjne på de vigtige og primære ting vedrørende barnets bedste.
  Med Monicas hjælp, har jeg nu fået tilkendt bopælsadresse, så der kan fastholdes en 7/7 ordning - og det er sket på en måde, så der stadig er god og fornuftig dialog med eks'en om vores barn. : )

 • april 2019

  Maria Kaarsgaard

  jeg har brugt Monica i over 2 år og i den tid, har jeg aldrig fået så god en hjælp... jeg har haft adskillige advokater i mit 40 årige lange liv, men aldrig en der er menneskelig bagved det offentlige.. Det er Monica... Ligeledes Nicoline Laursen ( advokat sekretær ) fjerner den offentlige del af det, og lytter...
  Man møder mange mennesker på sin vej der gør indtryk, enten godt eller dårligt, og Monica Kromanns advokat firma vil for altid have ændret mit liv,til det bedre.
  De har givet mig en opfattelse af, at der stadig er reelle mennesker til i denne verden.....
  Bad jeg aftenbøn vil de klart være en del af den hver dag..... !!! 1000 tak fordi der stadig findes folk som jer
  MVH MARIA KAARSGAARD
  PS : Rådgivning og tid 1000 % iorden

 • september 2018

  Ilham Hajry

  Hun er kompetent

  Hun er kompetent, professionel, hun er en af de bedste Advokat jeg har mødt.
  Hun er talentfuld, dygtig, hun er god til at formidle sig mundtligt rigtig godt.

 • april 2018

  June Moesgaard

  Varm anbefaling til Advokatfirma Kromann

  Jeg har nu brugt advokatfirma Kromann igennem de sidste 1 1/2 år og jeg har kun stor ros til Monica og hendes sagsbehandlere.
  Jeg har brugt Monica i både statsforvaltningen, byretten og landsretten. Monica har en stor faglighed, er yderst kompetent og meget grundig i sit arbejde. Hun er en indlevende, tillidsvækkende og omsorgsfuld person og jeg vil varmt anbefale Monica til alle der har brug for hjælp i samvær- og forældremyndighedssager.

  Tusind tusind tak for hjælpen

 • marts 2018

  Anita Østergaard

  Professionel rådgivning

  Jeg har igennem de sidste tre år haft et rigtig fint samarbejde med Monica Kromann og hendes ansatte. Jeg har i hele forløbet følt mig tryg og haft fuld tillid til at min sag var i de bedste hænder.
  Monica Kromann er professionel, kompetent og samtidig meget empatisk og behagelig at samarbejde med.
  Jeg har altid oplevet hurtig tilbagemelding med den bedste løsning for mig og heldigvis med et positivt udfald i sagen.
  De varmeste anbefalinger fra mig.

 • januar 2018

  Jette

  Styr på sagerne

  Som familiemedlem til, ved 1. retssag, sagsøgte og ved 2. retssag, sagsøger kan jeg kun varmt anbefale Monica Kromann som en tålmodig, konkret, kompetent og altid venlig advokat.
  Man går hjem fra et møde hos hende med følelsen af, at der er styr på sagerne.

 • november 2017

  Henrik Andersen

  Jeg vil varmt anbefale Monika Kromann (Kromann advokater) til alle som skulle have brug for en super sød og dygtig advokat. fagligt er Monika en af de bedste advokater.

  Jeg har fået en rigtig god behandling hele vejen igennem.

 • november 2017

  Tina Nielsen

  Jeg vil klart anbefale Advokat Kromann !
  De er super søde og super god advokat☺

 • september 2017

  Mette Kierkegaard

  Bopælssag

  Mine anbefalinger til Monica og hendes ansatte er de allerstørste og varmeste. Det er min klare oplevelse, at jeg har haft den dygtigste og bedste advokat til at repræsentere min sag.

  Jeg har benyttet Monicas ekspertise, erfaring og har modtaget vejledning hos hende gennem det seneste år. Lige fra starten - og gennem hele forløbet - har jeg oplevet Monica som yderst professionel, skarp og engageret. Dertil oplever jeg Monica som et meget varmt og omsorgsfuldt menneske, hvilket har været af stor betydning for mig.

  Monica og hendes ansatte har også leveret et meget professionelt skriftligt arbejde under sagen. Jeg har haft meget nem adgang til dem alle både via mail og telefon og har således aldrig skulle vente. Forberedelserne til selve møderne i retten har begge gange været meget grundige og professionelle.

  Hun har via dialog altid drøftet tingene med mig, inden hun har handlet. Hun har også været klar til at vejlede mig - og her har hendes erfaring og viden været uundværlig.

  Skulle jeg i fremtiden fra brug for advokathjælp, er der ingen tvivl om, at jeg absolut vil vælge Monica igen.

 • august 2017

  Christine Jensen

  Monica kromann vil jeg helt sikkert anbefalede til andre der skal igennem en retsag om bopælen på ens børn, jeg havde Monica som advokat da min eks søgte om bopælen på vores fælles søn. Og jeg vandt sagen.
  Hun er profesionel Hele vejen igen, og hun er god og komme i kontant med hvis man har spørgsmål.
  Helt klart 5 stjerner herfra ☺️

 • juni 2017

  Jakob Gammelgård Andersen

  Det er er meget stort og potentiel afgørende valg, at vælge advokat

  Jeg havde, som så mange andre formentligt, meget svært ved at vælge. I sidste ende dikterede min mavefornemmelse, at Monica Kromann burde repræsentere mig og mine synspunkter - det er 4 år siden jeg træf det valg. Og sikke et valg det har vist sig at være. Jeg er ikke i tvivl om, at uden Monica og hendes firma, havde mit liv set radikalt anderledes ud, end det gør den dag idag.
  Udover juridiske spidskompetencer, har jeg altid haft indtrykket af, at Monica Kromann har engageret sig i mine sager på et personligt plan.

  Jeg kan kraftigt anbefale at tage kontakt til Monica Kromann, hvis man har behov for en dygtig advokat og en advokat med hjertet på det rette sted.

 • juni 2017

  Victor

  Straffesag

  Kromann advokatfirma har været en meget stor hjælp under min retssag hvor jeg var sigtet efter straffelovens §121. De trådte straks til og tog min sag, da jeg havde behov for en advokat. Retssagen endte til min store tilfredsstillelse ud i en frifindelse.

  De har ydet professionel og kompetent rådgivning igennem hele forløbet og Monica er en rigtigt dygtig advokat som har styr på sin fag. Derudover har Kromann advokater været gode til at løbende undervejs at informere mig om sagens udvikling og Monica er en behaglig person, som får en til at føle sig i trygge hænder.

  Jeg kan klart anbefale Kromann advokatfirma hvis man har brug for juridisk rådgivning eller behov for en advokat til, som kan bistå en, under en retssag.

 • maj 2017

  Katrine Sig Andersen

  Et rigtig fint samarbejde, hurtige svar og nem at få kontakt til. En rigtig professionel oplevelse. Jeg kan varmt anbefale kromann til fremtidige sager.

 • april 2017

  Vivian Sjostein

  Skaber ro i sindet

  Vores familie har hele vejen i gennem oplevet, at få en professionel- og menneskelig behandling ud over det sædvanlige af alle hos Advokatkromann.
  Der er blevet skabt et hurtigt overblik, selv ud fra de tykkeste sagsmapper, og akut tilkommende oplysninger er blevet draget med ind til møde, direkte efter modtagelsen. Der er blevet givet god informatin om diverse juridiske muligheder, også uopfordret. Vi er blevet mødt med en uovertruffen menneskelig indsigt.

 • februar 2017

  Heidi

  Anbefaling af advokat

  Jeg kan varmt anbefale advokat Monica Kromann til andre.
  Jeg har fået en rigtig god og behagelig behandling og følt, at mine interesser er blevet varetaget optimalt og på en ordentlig måde.

 • januar 2017

  Jane Lindner

  Ejerskiftesag. Hurtig ekspedition

  Monica har hjulpet med en sag om ejerskifte.
  Hurtigt ekspedition og vejledning.
  Kan varmt anbefales.

 • december 2016

  Bo Rasmussen

  Advokat Kromann og hele hendes stab af dygtige medarbejdere har igennem de sidste ca. 8 md. Hjulpet mig igennem en skilsmisse. Det være sig som vejleder og tovholder på alle områder i dialogen med statsforvaltning og domstolene.
  Siden det indledende møde hvor min situation var en realitet har jeg gennem Kromanns professionelle måde at håndtere sagen på, oplevet at der er blevet vejledt og rådet på en saglig og konstruktiv måde.
  Kromann og hele hendes stab af dygtige medarbejdere, har gennem hele processen med stort engagement varetaget mine interesser og håndteret de problemstillinger som løbende dukkede op.
  Forhandlinger og møder var altid velforberedte og synspunkter altid veldokumenteret.
  Advokat Kromann har igennem hele processen formået at give tryghed og konstruktiv opbakning og jeg vil aldrig have være den faglige bistand foruden. Kromann har på alle måder håndteret min sag på bedste måde.
  Mine bedste anbefalinger til Kromann herfra.

 • juni 2016

  Arne Stensgård Poulsen

  Engageret og kompetent ført arvesag i by- og landsret

  Advokat Monica Kromann lod en meget engageret og dygtig advokatfuldmægtig forberede vores byretssag om gyldighed af et vidnetestamente. Efter samråd med os, mødte advokatfuldmægtigen i byretten og varetog hovedforhandlingen med fremlæggelse af sagen og vidneafhøringer. Efter en velforberedt og virkelig stærk procedure på 2. dagen vandt advokatfuldmægtigen byretssagen. I Vestre Landsret mødte advokat Monica Kromann for os – Monica var driftssikkerheden selv - under hele forhandlingen og den afsluttende procedure udstrålede hun ro og kompetence. Landsretten stadfæstede byretsdommen.
  Advokatkontoret har hele tiden været på forkant og rådgivet os professionelt om vores valgmuligheder undervejs i sagen. Lige fra den indledende samtale med Monica, forberedelse af byretssagen til den afsluttende landsretssag har advokatkontoret videreformidlet information hurtigt og effektivt. Advokatkontoret har af egen drift tilbagebetalt for meget indbetalt depositum for sagens omkostninger.
  Jeg anbefaler gerne Kromann som advokatfirma i testamente og arve anliggender.

 • november 2015

  Palle Aagaard Sørensen

  Bopælssag

  Monika har netop afsluttet en bopælssag for mig, med positivt udfald.
  Jeg stod som far i sagen og derfor var det fra starten en stor udfordring.
  Jeg kan varmt anbefale Monika og hende faglig dygtighed.
  Hun er utrolig professionel og har en stor viden indenfor området.

 • november 2015

  Mia Jensen

  Professionel, høj faglighed og nærværende

  Har kun de varmeste anbefalinger til Monica Kromann. Fulgte min mavefornemmelse, da jeg i sin tid skulle bruge en advokat i en bopælssag og Monicas navn kom frem. Allerede ved første møde vidste jeg, at jeg havde valgt rigtigt. Monica er behagelig, meget engageret og sætter sig grundigt ind i sagen. Hun er nærværende, lytter til alt man fortæller og ved lige præcist hvilke ting der er vigtige.
  På intet tidspunkt var jeg i tvivl om noget og der var altid hjælp at hente, hvis jeg havde spørgsmål eller andre ting vedr. sagen.
  Følte mig tryg under hele forløbet. Både Byretten og Landsretten blev vundet med Monica fantastiske hjælp!
  Skulle jeg nogensinde få brug for advokat hjælp igen, så vil jeg til enhver tid bruge Monica Kromann.

 • november 2015

  Mia Schjødt Jensen

  Professionel, høj faglighed og nærværende

  Har kun de varmeste anbefalinger til Monica Kromann. Fulgte min mavefornemmelse, da jeg i sin tid skulle bruge en advokat i en bopælssag og Monicas navn kom frem. Allerede ved første møde vidste jeg, at jeg havde valgt rigtigt. Monica er behagelig,meget engageret og sætter sig grundigt ind i sagen. Hun er nærværende, lytter til alt man fortæller og ved lige præcist hvilke ting der er vigtige.
  På intet tidspunkt var jeg i tvivl om noget og der var altid hjælp at hente, hvis jeg havde spørgsmål eller andre ting vedr. sagen.
  Følte mig tryg under hele forløbet. Både Byretten og Landsretten blev vundet med Monicas fantastiske hjælp!
  Skulle jeg nogensinde få brug for advokat hjælp igen, så vil jeg til enhver tid bruge Monica Kromann.

 • november 2015

  Palle Aagaard Sørensen

  Bopælssag

  Monika har netop afsluttet en bopælssag for mig, med positivt udfald.
  Jeg stod som far i sagen og derfor var det fra starten en stor udfordring.
  Jeg kan varmt anbefale Monika og hende faglig dygtighed.
  Hun er utrolig professionel og har en stor viden indenfor området.

 • oktober 2015

  Dan Nielsen

  Meget professionelt

 • marts 2015

  Thomas Lindgaard Kristensen

  En helt igennem hurtig, kompetent og yderst professionel behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Advokat Kromann.

 • juni 2014

  Lars V. Drescher

  Stærk faglighed i kombination med erfaring dygtig strategisk tænkning

  Jeg har benyttet Advokat Kromann i forbindelse med en kompleks bopælssag.
  Udover en meget stærk juridisk indsigt i dette felt, oplevede jeg en evne til at tænke "frem ad banen", og derved være foran i sagen. Intuition spiller en vigtig rolle i denne type sager, Kromanns meget store erfaring styrker denne evne.
  Udover ovennævnte kan tilføjes en meget stor grundighed, som gav mig en forvisning om at alle sten var vendt, -denne tryghed fandt jeg vigtig når sagen handler om ens kæreste.
  Jeg kan varmt anbefale Advokat Kromann som advokat og specialist indenfor familieret.

 • maj 2014

  Vivi M. Andersen

  Faglig og kompetent, hvor der er rummelighed og forståelse for ens situation

  Kan kun varmt anbefale Advokatkromann,
  Har benyttet Advokatkromann i forbindelse med en forældremyndigheds sag, samt en bopæls sag. Begge gange har jeg oplevet et fantastisk skarpt velforberedt arbejde inden retssag og i retten. Dygtig til at finde de betydningsfulde ting, som kan vægte ens sag og givet en grundig forklaring hertil.
  Har oplevet en god korrespondance fra Advokatkromann i forbindelse med sagerne, hvor jeg er blevet velinformeret hvor i processen sagen er og det kommende forløb.
  Jeg vil til enhver tid benytte Advokatkromann, hvis jeg kommer ud for samme situation, da jeg føler mig tryg ved det arbejde som bliver ydet for at hjælpe en.
  Begge sager blev vundet af Advokatkromann.

 • maj 2014

  Ib Kobb

  Professionelt arbejde

  Undertegnede har siden 2006 kendt og benyttet advokatfirmaet Kromann når jeg har haft brug for juridisk bistand. Advokatfirmaet har udført dette arbejde til min fulde tilfredshed og jeg vil fortsat benytte advokatfirmaet Kromann fremadrettet.

 • april 2014

  Henriette Engholm Petersen

  Super professionel advokatbistand!

  Jeg har brugt advokat Monica Kromann i forbindelse med en sag omkring mine børn samt skilsmisse for 2 år siden.
  Jeg har absolut KUN rosende ord at kunne sige om Monica Kromann - hun er dybt professionel og går absolut kun efter det hun mener hun kan vinde! Hun er hård, konkret og meget kontant hvilket gør, at man føler sig enorm sikkert i en sag sammen med hende.
  Jeg kan absolut kun anbetale advokat Monica Kromann og ved med sikkerhed, at hvis jeg på et tidspunkt igen skulle få brug for en advokat så er det hende jeg ringer til.

 • april 2014

  Connie Marquardsen

  Tillid

  Min søn og jeg kontaktede Monica Kromann da min søn skulle i retten vedr. forældremyndighedsag / samvær.
  Vi var blevet anbefalet af andre fædre som havde været i samme båd, Monica Kromann til at hjælpe i denne sag. Vi må sige at vi fik en professionel behandling fra første møde med Advokat Monica Kromann.
  Vi kan sige mange gode ord om Monika de mest sigende er nok, tillidsfuld, lydhør, beroligende og forstående.
  Vi kan på det varmeste anbefale Monica Kromann

 • april 2014

  K. Vang

  Kompetence med stor faglig bredde

  Monika Kromann er min personlige advokat, og har varetaget mine juridiske sager med stor professionelisme. Jeg kan kun give MK mine bedste anbefalinger, hvis man søger kompetent juridisk bistand, med stor faglig bredde.

 • april 2014

  Svend Bertil Frandsen

  Meget professionel og imødekommende Monica Kromann var min advokat i forbindelse med en skilsmissesag og jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger. Det var en vanskelig sag eftersom den gik på tværs af landegrænser, men Monica rådgav mig på allerbedste vis i forløbet op til og under retssagen.
  Det var meget medvirkende til, at jeg fik en meget fornuftig afslutning på et negativt forløb, hvilket skabte grobund for en fornyet tro på fremtiden. Jeg vil dog gerne understrege, at Monica ikke kun var en stor hjælp i forhold til den retsmæssige rådgivning. Hun blev også en stor personlig støtte for mig i en vanskelig periode af mit liv, hun involverede sig i mit liv og har siden hjulpet mig i forhold til oplæg af skrivelse af testamente.
  Ud over at være professionel, er hun meget imødekommende og venlig og derfor er jeg glad for at hun i dag ikke kun er min tidligere advokat men også er blevet en god ven/bekendt, hvor kontakten bl. a holdes ved lige via de sociale medier.

 • september 2013

  Grete Vangsø Nielsen

  Managing Director EMPOWER erhvervpsykologi

  Monica Kromann Har ydet en yderst professionel advokatbistand og rådgivning. Monica arbejder ud fra høje etiske standarder og jeg har modtaget både en pålidelig og effektiv håndtering af mine sager.

 • juli 2013

  Lone Abdene

  HR chef hos VERDO

  Monica Kromann har udvist stor professionalisme og personligt engagement i en sag indenfor familieret. Monica sætter sig grundigt ind i historien og giver et realistisk bud på udfaldet. I det nære samarbejde er Monica meget nærværende, lyttende og forstående. I retten er Monica professionel, skarp og hurtig. I min rolle som part i sagen, mærkes det at Monica har en høj grad af indlevelse. Skal jeg igen bruge en advokat, vil Monica Kromann være mit første valg.

 • januar 2013

  Claus Sørensen

  Development Engineer, Danfoss

  Har brugt Advokatfirmaet Kromann til familieret og boligkøb. De har udvist stor professionalisme, hurtige svartider og givet en tryg sagsbehandling.
  Monica Kromann er meget empatisk og yderst kompetent advokat. Hun har en god indlevelsesevne og forståelse for den enkelte. Hun har gennem min bopælssag været velforberedt, skarp og en god guide gennem systemet.
  Kan kun give de bedste anbefalinger.

 • marts 2012

  J. Bank

  Bestyrelsesformand, Borgersagen

  Dygtig, skarp og velformuleret. Har et stort overblik og indlevelse i sine sager. Yderst kompetent. Hendes håndtering af dagligdagens rutiner er professionel, behagelig og inspirende. Monica tilhører absolut eliten, og jeg giver hende mine bedste anbefalinger. Hun er efter min overbevisning og erfaring en af de bedste familieretslige advokater herhjemme.

Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.