Gældsbrev

Et gældsbrev er et skriftligt dokument, der dokumenterer, at en person har lånt penge af en anden person. Gældsbrevet beskriver de vilkår og betingelser, der gælder for lånet. Oprettelse af et gældsbrev gør det dermed sikkert og trygt at låne andre penge, idet du herved kan sikre, at der ikke opstår tvivl om lånet. Herved sikres du imod, at eventuelle misforståelser og konflikter omkring lånet opstår.

Hvis du ikke kan dokumentere, at der er ydet et lån, samt hvornår dette er sket, kan det i værste fald få betydning for din mulighed for at kræve pengene tilbage. Det er derfor vigtigt at sikre sig, at man har juridisk gyldigt skriftligt grundlag for sit lån.

Ligeledes kan gældsbrevet være vigtigt for låntager, så der er enighed om lånets løbetid og tilbagebetaling. Hvis ikke der er anført en dato for tilbagebetaling eller en løbetid på lånet, kan långiver nemlig til hvert et tidspunkt kræve, at låntager skal betale hele beløbet tilbage.

Har du brug for at oprette et gældsbrev, så er vi de rette til at hjælpe dig professionelt hermed. Hos KROMANN advokatfirma har vi mange års erfaring bag os, og med et team af erfarne og dygtige advokater får du det bedste udgangspunkt for professionel gældsrådgivning.

Efter en indledende samtale med en af kontorets advokater om dine ønsker, tilsender vi dig et udkast til gældsbrev til din gennemgang og godkendelse. Vi vejleder dig i forhold til eventuelle spørgsmål du måtte have, herunder i forhold til underskrivelse og opbevaring heraf.

Ligeledes kan vi rådgive dig om gældsafvikling, bestemmelse om tvangsfuldbyrdelse af gældsbrevet, procedure for gældsafvikling samt om eventuelle rentesatser.

KONTAKT OS I DAG

Kontakt os i dag på 8618 1102 eller på mail kontakt@advokatkromann.dk, og vi hjælper dig straks med at få styr på din gæld eller dit udlån!

Du kan læse mere om relaterede emner på siderne nedenfor

Familielån

Et rentefrit familielån er en god hjælp til børn eller børnebørn, husk advokatbistand til aftalen

Se mere

Gældsinddrivelse og inkasso

Står du med problematisk skyldner, hjælper vores advokater dig med at få dine penge.

Se mere

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater