Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

Gældssanering

Gældssanering er en måde at komme ud af din gæld på, hvis du ikke har mulighed for at betale.

For at ansøge om en gældssanering kræver det, at du ikke har mulighed for at betale din gæld, hverken nu eller inden for de nærmeste år. Dernæst kræver det, at gældssaneringen skal medføre en varig forbedring af dine økonomiske forhold. I vurderingen af, om der kan tilkendes gældssanering, indgår flere faktorer; gældens størrelse, årsagen til gældens stiftelse og husstandens indtægter og udgifter, herunder udsigterne til at kunne tilbagebetale gælden. Det er skifteretten, der beslutter om du kan blive gældssaneret. Du skal være opmærksom på at det kun er privatpersoner, der kan søge om gældssanering.

Der er mange regler og betingelser man skal have styr på, når man ønsker at søge gældssanering. Har du brug for hjælp til at søge om gældssanering, så kan KROMANN advokatfirma yde professionel rådgivning hele vejen igennem processen. Vi har stor erfaring i at bistå klienter med at søge gældssanering, og du kan derfor trygt henvende dig til vores kontor og få bistand med dine gældsudfordringer.

Vi begynder med at gennemgå din situation og vurdere dine muligheder for at kunne få gældssanering. Vi vil i den forbindelse vejlede om, hvorvidt der er til hinder for, at du kan opnå gældssanering, samt om der er ting, du skal være opmærksom på, inden der eventuelt indleveres en ansøgning om gældssanering til skifteretten.

Vi hjælper med at udarbejde ansøgningen til skifteretten og deltager selvfølgelig som din advokat på møderne i retten. Såfremt der fremsættes indsigelser fra kreditorer, står vi naturligvis klar til at diskutere disse med modpartens advokat og argumenterer godt og professionelt for din sag.

KONTAKT OS I DAG:

Kontakt os meget gerne i dag på 8618 1102 eller mail: kontakt@advokatkromann.dk, hvis du går med tanker om gældssanering.

Du kan læse mere om relaterede emner på siderne nedenfor

Lån- og gældsrådgivning

Vi har hjulpet mange klienter med gældsrådgivning, gældssanering og oprettelse af gældsbreve

Se mere

Gældsbrev

Har du brug for at oprette et gældsbrev, så er vi de rette til at hjælpe dig professionelt hermed.

Se mere

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater