Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

Permanent opholdstilladelse

Hvis du allerede har opholdstilladelse i Danmark, er det muligt at søge om permanent opholdstilladelse, hvis du opfylder en række betingelser.

For at få permanent opholdstilladelse skal du som udgangspunkt have opholdt dig lovligt i Danmark i mindst 8 år. Reglerne kan dog lempes i nogle situationer, eksempelvis hvis du er ung mellem 18 og 19 år, eller hvis du har dansk afstamning.

Foruden kravet om et længerevarende lovligt ophold i Danmark, skal du opfylde en række grundlæggende betingelser, samt 2 ud af 4 supplerende betingelser. Der stilles blandt andet krav til din beskæftigelse, dine danskkundskaber og dine økonomiske forhold. Herudover skal du fortsat opfylde betingelserne for din nuværende opholdstilladelse.

Det er vigtigt at bemærke, at ansøgningen om permanent opholdstilladelse skal indgives mens du stadig opholder dig lovligt i Danmark. Hvis din nuværende opholdstilladelse er udløbet, eller du af andre årsager opholder dig ulovligt i Danmark, vil din ansøgning som udgangspunkt blive afvist, uanset at du har boet i Danmark i en længere periode. Det er derfor vigtigt, at du indleverer ansøgningen om permanent opholdstilladelse, inden din nuværende opholdstilladelse udløber.

FIND DEN RETTE ADVOKAT

Betingelserne for permanent opholdstilladelse er mange, og de ændres ofte. Ansøgningsprocessen kan derfor være kompliceret, og man risikerer at få et afslag, hvis ikke ansøgningen lever op til de mange krav. Af denne årsag er det vores anbefaling, at man rådfører sig ved en specialist forud for ansøgningen om permanent opholdstilladelse.

Hos KROMANN advokatfirma har vi mange års erfaring indenfor udlændingeret. Vi er specialister på området, og vi kan derfor hjælpe dig igennem processen, så du sikres de bedste forudsætninger for at få permanent opholdstilladelse i Danmark. Vi hjælper med at udfylde ansøgningen og indhente de nødvendige dokumenter, så ansøgningen lever op til de mange krav. Herunder kan vi varetage korrespondancen med Udlændingestyrelsen og rådgive dig gennem hele forløbet.

KONTAKT OS I DAG

Hvis du skal ansøge om permanent opholdstilladelse, så kontakt KROMANN advokatfirma på tlf. 8618 1102 eller send en mail på kontakt@advokatkromann.dk

Du kan læse mere om relaterede emner på siderne nedenfor

Dansk statsborgerskab

Vi giver dig overblik over hvilke betingelser, du skal opfylde, når du søger om statsborgerskab.

Se mere

Inddragelse af opholdstilladelse

Er du i risiko for at få inddraget din opholdstilladelse? Kontakt os og få relevant rådgivning

Se mere

Arbejdstilladelse

Vi er de rette rådgivere, hvis du ønsker at søge om arbejdstilladelse i Danmark.

Se mere

Familiesammenføring

Vores advokater er nogle af de mest erfarne til at hjælpe dig med ansøgning om familiesammenføring.

Se mere

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater