Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Kontakt advokat Monica Kromann på 8618 1102 eller send en e-mail

Udlændingeret

Jeg har i mange år beskæftiget mig indgående med udlændingeret og yder specialiseret rådgivning inden for alle områder af udlændingeretten, herunder asyl, familiesammenføring, opholdstilladelse af beskæftigelsesmæssige grunde, studier, au pair, opholdstilladelser i medfør af EU-reglerne, visum, indfødsretssager, inddragelser af opholdstilladelser og udvisningssager. 

Mit indgående kendskab til reglerne på området sikrer dig en kompetent rådgivning omkring alle udlændingerettens områder, og sikrer, at behandlingen og afgørelsen af din sag sker på den rigtige måde.

Jeg er beskikket som advokat i Flygtningenævnet, og jeg kan derfor hjælpe dig i din asylsag, hvis den skal i Flygtningenævnet. Staten betaler dine omkostninger til sagens førelse, så du ikke selv skal betale noget. Du skal blot oplyse, at du ønsker mig som bistandsadvokat under sagen - henvis evt. til min mail mk@advokatkromann.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 8618 1102 for at høre nærmere mere om hvordan jeg kan hjælpe dig i sagen.

 

Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater

  Vi bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen, samt til statistiske formål.