Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

Køb og salg af tjenesteydelser

En tjenesteydelse består af en arbejdsydelse eller anden ydelse, som ydes mod vederlag, hvor der ikke er tale om køb af en egentlig fysisk vare. Det kan f.eks. omfatte en aftale med en arkitekt, en håndværker eller et flyttefirma, leje af løsøre eller indgåelse af et mobilabonnement. Tjenesteydelser findes således i mange forskellige former.

Hvis du handler med tjenesteydelser, gælder købeloven ikke. Denne gælder som udgangspunkt kun for aftaler om køb og salg af varer/formuegoder. En tjenesteydelse kan dog være mangelfuld, og der kan opstå forsinkelse på samme måde som ved varekøb. Hvis der opstår en konflikt om tjenesteydelser, vil konflikten derfor oftest skulle løses ud fra ulovbestemte køberetlige principper, som kan være svære at finde rundt i. Af denne årsag er det også vigtigt at udarbejde en udførligt skriftlig aftale i forbindelse med en aftale om køb og salg af tjenesteydelser, da du på denne måde kan undgå mange konflikter.

Hvis du har købt en tjenesteydelse, som viser sig at være mangelfuld, eller hvis du har leveret en tjenesteydelse og bliver mødt med et krav fra køberen, er det endvidere en god idé at antage en advokat, som kan belyse dine rettigheder og hjælpe dig bedst muligt igennem sagen.

Hos KROMANN advokatfirma kan vi være bistå med udarbejdelsen af en juridisk gyldig aftale om tjenesteydelser. Såfremt du skulle havne i en tvist vedrørende forsinkelse og/eller mangler ved tjenesteydelser, bistår vi ligeledes i sagen, hvor vi vil klarlægge dine rettigheder for dig samt hjælpe dig med at forfølge eller afværge et eventuelt krav i anledning heraf.

KONTAKT OS I DAG

Har du brug for rådgivning vedrørende køb og/eller salg af tjenesteydelser, så kontakt os i dag på telefon 8618 1102 og/eller send en mail til kontakt@advokatkromann.dk. Hos KROMANN advokatfirma står vi klar til at hjælpe dig – uanset om du er køber eller sælger af tjenesteydelser.

Du kan læse mere om relaterede emner på siderne nedenfor

Købsaftaler

Når der udarbejdes en skriftlig købskontrakt sikrer du, at der ikke opstår tvivl om dine rettigheder

Se mere

Fejl og mangler

Når man køber en varer, har man ret til at den købte genstand leveres uden fejl og mangler.

Se mere

Aftale- og kontraktsret

Vi udfærdiger, gennemgår og forhandler din kontrakt, og bistår dig i alle aftaleretlige forhold.

Se mere

Retssager og tvister

Med møderet for Højesteret hjælper vi dig, der er blevet stævnet, eller selv vil anlægge en sag

Se mere

 

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater