Retssager og tvister

Er du blevet stævnet eller ønsker du selv at anlægge en retssag, så er vi de rette til at hjælpe dig. KROMANN advokatfirma har mere end 20 års erfaring med at føre retssager ved de danske domstole og med møderet for Højesteret kan vi føre din sag helt til tops i systemet.

Med os ved din side er du sikret en engageret og velforberedt advokat. Vi sørger for at alt hvad der indgår i sagen og sendes til retten og modparten er gennemarbejdet og dermed kan du være sikker på at din sag hos os er  grundigt forberedt. Vi har desuden stor erfaring med at indhente sagkyndige erklæringer fra eksempelvis Retslægerådet og Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, samt fra andre sagkyndige til brug for din sag.

Vi har særlig kompetence inden for retssager om mangler ved fast ejendom, børn, ægteskab, skilsmisse og bodeling, arv og dødsbobehandling samt erstatningsret.

Hvis du opfylder de økonomiske betingelser, kan du få dine advokatudgifter, retsafgift og andre udgifter dækket, til at vi fører din retssag. Dette kan enten ske gennem dit eget forsikringsselskab, Civilstyrelsen eller retten. Vi sørger for at få udarbejdet de nødvendige ansøgninger hertil. Kan det ikke lade sig gøre, skal du selv betale omkostningerne.

Kontakt os i dag på 8618 1102 eller send en mail til kontakt@advokatkromann.dk og vi hjælper dig straks med at få sagen i den ønskede retning!

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatkodeks Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater