Bistandsadvokat

HVAD ER EN BISTANDSADVOKAT?

Har du været udsat for en seksualforbrydelse, personfarlig kriminalitet, eller anden forbrydelse af alvorlig karakter, har du i de fleste tilfælde ret til en bistandsadvokat. En bistandsadvokat er gratis, og skal hjælpe dig med at varetage dine interesser i sagen bedst muligt.

Det er retten der afgør, om du er berettiget til en bistandsadvokat, og vil typisk også beslutte, hvem bistandsadvokaten skal være. Hvis du har et bestemt ønske til din bistandsadvokat, kan du bede om at få denne beskikket.

Hos KROMANN advokatfirma får du en bistandsadvokat med mange års erfaring indenfor alle typer straffesager. Vi kan derfor være ved din side igennem hele sagens forløb og sørge for, at din side af sagen inddrages med betydelig vægt.

Som offer for en forbrydelse, kan man efterlades med en følelse af uretfærdighed og umyndiggørelse. Vi sikrer din retssikkerhed og at retssagen foregår på retfærdig vis. Vi kan i den forbindelse rådgive og vejlede dig, mens politiet efterforsker sagen, og hvis sagen senere skal for retten. Vi kan endvidere forklare dig, hvordan straffesagen foregår, og ledsage dig i retten, hvis du skal afgive vidneforklaring. Vi kan også hjælpe dig med at fremsætte et erstatningskrav.

Ønsker du en kompetent bistandsadvokat med gennemslagskraft, der kan føre dig trygt igennem sagens forløb, så kontakt os på telefon: 8618 1102 eller mail kontakt@advokatkromann.dk.

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater