Forsvarsadvokat

Hvad er en forsvarsadvokat?

Hvis du sigtes i en straffesag, har du ret til at vælge en forsvarsadvokat. Forsvarsadvokatens opgave er at varetage dine interesser og at fremhæve oplysninger i sagen, der taler til din fordel. Det er derfor forsvarsadvokatens sigte, at argumentere for enten frifindelse eller for så mild en straf som muligt. Forsvarsadvokaten behøver ikke at være objektiv og har tavshedspligt, så du kan derfor trygt dele fortrolige oplysninger i sagen med din forsvarsadvokat.

I en lang række tilfælde beskikkes du en forsvarer, hvilket vil sige, at staten i første omgang afholder omkostningerne til forsvarsadvokatens arbejde. Det er således kun, hvis du dømmes i sagen, at omkostningerne efterfølgende kan pålægges dig.

Du har ret til frit at vælge en forsvarsadvokat til at bistå dig i straffesagen. Du har således altid ret til at bede om en anden advokat end den advokat, du har fået beskikket af retten.

Med en forsvarsadvokat fra Kromann Advokatfirma

Hos os får du en forsvarsadvokat med mange års erfaring indenfor alle typer af straffesager, der kan bistå dig under politiets afhøring, gennemgå sagens materiale, rådgive dig omkring strategi for dit forsvar i retten og hvordan, du bør forholde dig til skyldsspørgsmålet, samt hjælpe dig med iværksættelse af anke, klage eller ansøgning om erstatning efter sagens afslutning. Vi gennemgår grundigt din sag og fastlægger sammen med dig strategien for sagen.

Hos os er det vigtigt, at det juridiske formidles på en uformel og forståelig måde, så du føler dig tryg igennem sagens forløb, og forstår alle skridt i sagen.

Med kontorets brede kendskab til strafferetten, sikrer vi dig et kompetent forsvar i din sag. Ønsker du at drøfte din sag nærmere, kan vi kontaktes på telefon 8618 1102 eller mail kontakt@advokatkromann.dk.

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater