Specialiseret juridisk rådgivning på højeste faglige niveau.
Ring og forklar os om din situation
Vi fører sager i hele landet

Gensidigt testamente

Et gensidigt testamente benyttes hvis I er gift, og sammen ønsker at have indflydelse på arven efter jer.

Når I er gift og har formuefællesskab og børn, kan I risikere at der opstår problemer, når en af jer går bort. Dette skyldes, at længstlevende ægtefælle og førstafdødes børn vil arve i fællesskab med halvdelen til hver. Dette kan risikere at betyde, at længstlevende må gå fra hus og hjem for at kunne betale børnenes arv. 

Et gensidigt testamente benyttes således ofte til at sikre, at længstlevende arver mest muligt efter førstafdøde. Gennem testamentet kan det bestemmes, at børnene alene modtager tvangsarv efter førstafdøde, og derefter først modtager arv, når længstlevende går bort. Testamentet kan desuden benyttes til at begunstige et barn, barnebarn eller andet. 

Overstående er blot et eksempel på hvad et gensidigt testamente kan indeholde. Testamentet kan tilpasses til at opfylde netop jeres ønsker, og af denne grund er det vigtigt at I modtager kyndig rådgivning i forbindelse med oprettelsen af testamentet. Når I opretter testamente med bistand fra KROMANN advokatfirma er I sikre på at få et juridisk gyldigt testamente, som får den tilsigtede virkning. 

ØNSKER DU AT BEGUNSTIGE DIN ÆGTEFÆLLE MEST MULIGT?

Hvis du har et ønske om at enten dine børn eller din ægtefælle skal arve mest muligt efter dig, er det muligt at kombinere et testamente med en ægtepagt.

Hvis I eksempelvis har børn, og I ønsker at den længstlevende ægtefælle skal arve mest muligt, kan man gennem en ægtepagt og testamente sikre, at størstedelen af arven efter førstafdøde går til længstlevende. Omvendt kan man ligeledes sikre at ens ægtefælle arver mindst muligt, således at arven straks fordeles til børn eller andre ønskede arvinger.

Hos KROMANN advokatfirma er vi specialister indenfor familie- og arveret med over 20 års erfaring, og vi har derfor oprettet utallige ægtepagter og testamenter. Dette giver os en bedre mulighed for at kombinere ægtepagt og testamente, så du får en helhedsorienteret løsning, som tilgodeser netop dine interesser.

FÅ ET UFORPLIGTENDE MØDE MED EN AF VORES SPECIALISTER

Hos KROMANN advokatfirma tilbyder vi et uforpligtende møde med en af vores advokater, hvor dine eller jeres ønsker til et testamente kan drøftes. 

Du er altid velkommen til at kontakte KROMANN advokatfirma på tlf. 8618 1102 eller sende en mail til kontakt@advokatkromann.dk og vi vil straks arrangere et møde hvor dine ønsker til et testamente kan drøftes, hvorefter vi snarest herefter vil sende dig et udkast til testamente til gennemgang og godkendelse. 

Du kan læse mere om relaterede emner på siderne nedenfor

Ensidigt testamente

Hvem skal arve dig der er ugift og uden børn? Hvis ikke du opretter et testamente arver Staten alt

Se mere

Udvidet samlevertestamente

Er du ugift og ønsker at sikre din samlever med et testamente?

Se mere

Ægtepagt

Få hjælp med at udarbejde jeres ægtepagt, så I opnår den optimale løsning for jer

Se mere

Fremtidsfuldmagt og generalfuldmagt

Få selv indflydelse på hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske forhold i fremtiden

Se mere

Kontakt
KROMANN advokatfirma

Ring 8618 1102 eller udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores advokater

Tak for din henvendelse.

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Der skete desværre en fejl under afsendelse af din besked.

Du er velkommen til at ringe på 8618 1102 eller sende en mail til KROMANN advokatfirma i stedet

Danske Familieadvokater Advokatsamfundet Danske ArveretsAdvokater